Att förhindra doping

Fotboll är en bred sport med flera olika nivåer, exempelvis Allsvenskan och Superettan. Skulle det vara bra att utföra dopingtester? Det kan man ha olika uppfattningar och skilda meningar om.

Är det sportsligt att spela dopad? Många som hör ordet doping tänker oftast på steroider som tillväxthormoner, men doping kan innebära allt från anabola till amfetamin. Svensk fotboll skriver en hel del om just doping och det är intressant läsning.

Att ta tester hemma.

Nu för tiden kan du köpa hem självtester i alla varianter, ägglossningstester, graviditetstester och självklart också dopingtester. Många kan tycka att det är trevligare att göra testerna själva, och det skulle kunna vara ett bra alternativ för många. Däremot måste du se till att använda testerna på rätt sätt så att du inte får fel resultat, men följer du anvisningarna du ser genom att klicka här för mer information, går det ofta hur bra som helst.

Drogfri fotboll.

Jag tror att vi alla kan vara överens om att sporten förblir roligast när den är drogfri. Men trots det finns det alltid några som dopar sig. Däremot får du heller inte glömma att vissa spelare behöver narkotikaklassade läkemedel som utskrivna av läkare, men i de fallen kan det ibland vara okej. Men det är alltid en individuell prövning.

admin