Så gör du för att spela på fotbollsmatchen

Gillar du fotboll och är nyfiken på det här med odds? Om fotboll är ditt stora intresse kan du ta din hobby till nästa nivå genom att lägga vadslagning på matcherna. Som fotbollsfan har du antagligen samlat på dig en hel del kunskap kring sporten, hur lag står sig mot varandra och hur vissa händelser kan påverka varandra. Dessa kunskaper är inte bara kul att ha, de kan även vara ett utmärkt verktyg för att tjäna lite extra pengar.

shutterstock_346099754

Att spela på sport och odds har blivit riktigt populärt de senaste åren, där fotboll och ishockey är de dominerande sporterna. För att komma igång med att betta börjar du med att öppna ett konto hos något av de många olika spelbolagen – vilket du väljer är upp till dig, och om du tycker att det är svårt att veta vilket kan du surfa in på Tippat.se som samlat många olika spelbolag i en lista med tillhörande recensioner och vilken eventuell välkomstbonus de erbjuder till dig som ny medlem. Du kan även få bra speltips på sidan vilket är ovärderligt för dig som nybörjare som, så att säga, snabbt vill komma in i matchen.

Efter att du valt spelbolag är det bara att sätta in ett startkapital, och sedan välja ut den matchen du vill spela på och lägga dina odds! Svårare än så är det inte. Testa dig gärna fram med mindre summor i början tills du fått grepp om hur betting fungerar så att inte hela startkapitalet går åt på en gång. Förutom traditionella pre-odds kan du också spela på liveodds vilket kan förklaras som nivå två där spelen är snabbare, intensivare och mer spännande – ett hett tips för dig att testa på när du blivit varm i kläderna på den vanliga bettingsidan.

admin