Tippa på fotboll

I takt med att bettingutbudet ökade på nätet blev även våra chanser att satsa pengar på fotboll allt större. Idag kan du tippa på alla möjliga tänkbara scenarion som kan uppstå under en match.

Spel på fotboll

Vilket lag kommer att göra det första målet? Vem kommer att leda efter första halvlek, vilka kommer att ha slagit flest hörnor och vilken spelare kommer ha sprungit mest under matchen? Det finns även så kallad live-betting vilket innebär att du kan satsa även efter matchen har börjat. Oddssättare uppdaterar oddsen allt eftersom matchen fortgår och om du har gjort din hemläxa finns det en chans att vinna stora pengar.

Ett par tips för dig som vill lära dig att tippa

Betting är enkel matematik. Varje gång du tippar på något finns det en större sannolikhet att något av vad du väljer kommer att inträffa. Vill du bli en professionell tippare gäller det att du förstår hur bookmakers sätter sina odds. Det kan tyckas svårt. Men de flesta bookmakers sätter oddsen efter hur de tror att allmänheten kommer att spela, samtidigt som de också överväger vinstchanserna för de olika lagen. Inför VM var exempelvis Brasilien favorittippad. Det berodde både på förväntningar från publik och experter att de skulle spela bra. Allteftersom VM fortskred uppdaterades oddsen och kom att reflektera att både spelare och experter insett att Brasilien inte alls var de säkra vinnarna. Ibland sätter de höga spelvärden på stora evenemang där de flesta som tippar endast gör det för skojs skull – det ger en fördel för dig som är kunnig inom den matchen.

Läs på

Den som vet mest vinner mest. Fördjupa dig i fotbollens alla sidor. Vilken spelare har varit skadad, hur ser deras personliga liv ut, vilket lag har haft en svacka och vilka spås slå igenom den här säsongen? Genom sidor som FotbollskanalenSportbladet och spelförslag från Tippat kan du få den informationen du behöver för vinna.

Spela med pengar du har

Spela säkert, och spela aldrig med pengar du inte har. Det är lätt att man fastnar i ett spelmissbruk. Men sköter du ditt tippande på ett snyggt sätt har du inget att förlora. Tänk på att du inte kan vinna alla gånger. Lycka till!

admin